Triathlon

Keravan Uimarit ry on Suomen Triathlonliiton jäsenseura. 

Triathlon -ryhmän tavoitteena on triathlonistien vapaauintitekniikan ja uinnin vauhtikestävyyden parantaminen.

Ryhmän oma harjoitus on maanantaisin 20.00 - 21.30. Harjoitus uidaan ohjattuna ja radalla kaikki uivat samaa harjoitusohjelmaa. Harjoitusmäärä vaihtelee keskimäärin 2 500 - 3 500 m välillä.

Perjantain harjoitus 18.45 - 20.45 on ns. yhteisharjoitus seuramme aikuisuimareille (masters ja triathlon). Perjantain teema on matkauinti, jolloin uidaan rauhallisella vauhdilla monipuolisia ohjelmia. Perjantain ohjelmassa on tarjolla kaikkia uintilajeja. Harjoitus uidaan kahdella radalla. 

Alkukaudesta rakennetaan perusuintikuntoa, kauden edetessä harjoitukset muokataan valmentajan toimesta uimareiden yksilöllisten tavoitteiden mukaan.

Tällä hetkellä ryhmässä ui kesällä 2023 triathlonkisaan (sprintti-, perus-, täysmatka) osallistuvia. Jos olet kiinnostunut tai jokin pohdituttaa, ota yhteyttä valmentaja Sari Kukkoseen. 

Ryhmässä pärjää jos hallitsee vapaauinnin ja omaa riittävän peruskunnon. Jos tarvitset tekniikkaan vahvistusta se onnistuu käymällä esim. aikuisten tekniikkakurssin. 

Peruskunto nousee harjoittelulla, joten omaa kuntoa ei kannata pelätä.

Triathlon harjoitusmaksulla 160 € voi käydä maanantain ja perjantain harkoissa.

  • Maanantai klo 20.00 - 21.30 (Triathlon)
  • Perjantaisin 18.45 - 20.45 2 rataa (Triathlon & Masters) ns. lapputreeni matka 3500-4500m.

Jokaisella Liiton jäsenseuraan kuuluvalla jäsenellä on automaattisesti oikeus osallistua liitonalaisiin virallisiin kilpailuihin, kun hänen liittojäsenmaksunsa on maksettu ja hänen tietonsa löytyvät liiton jäsenrekisterijärjestelmästä (Suomisport) kuusi (6) vuorokautta ennen kilpailupäivää.

Lisätietoja sari.kukkonen@keravanuimarit.fi

Tervetuloa mukaan !