IKU -aluekilpailuissa tehtailtiin ennätyksiä

5.11.2021

IKU -aluekilpailut uitiin 29.-31.10. Myyrmäessä Vantaalla.


Seuramme 7 uimaria olivat ennätysvauhdissa lajeissaan.

Kaikkiaan uimarimme uivat 24 starttia, joista 18 tuli ennätys.

Lauri Hänninen P14 sarjassa oli hurjimmassa vedossa parantaen ennätyksiään yli 10 sekunttia 100 sekauinnissa ja selkäuinnissa. Hänellä on jo harjoitusvuosia 6 takana, joten tuloksia alkaa näkymään.

Valtakunnallissa kokonaistuloksissa parhaiten sijoittuivat P15 sarjan Jasu Haapaniemi 200 vapaauinnissa sijalle 21. ja 50 vapaauintia 35. sekä Sampo Rahikainen 100 perhosuinnissa 23. ja 100 selkäuinnissa 26.

Vuoden verran kilpauintia harrastaneet Lili Galambosi ja Sami Tuhkanen onnistuivat myös parantamaan ennätyksiään. Lili ui T12 sarjassa 5 starttia ja Sami P15 sarjassa 3 sarttia. "Aamu-uinti tuntui vähän tukkoselta." kommentoi Sami, mutta silti aika parani. 

Vili Saukko P14 on takana jo 8 vuotta kilpauintia ja Valter Nylund P15 vuosi ja ennätykset paukkuivat kaikissa uiduissa lajeissa heilläkin. 

Onnittelut uimareille ja valmentajalle upeasta ennätyssaaliista!

Tuloksia voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

"Syksyn voimaharjoittelun tulokset näkyivät parempana vartalon hallintana kilpailuvauhdissa ja hyvinä lähtöinä, mutta käännöksissä jäätiin selvästi muihin nähden." Toteaa valmentaja Janne Haapaniemi. "Kausi jatkuu peruskuntokaudella jouluun asti ja muutamissa kilpailuissa käydään kokemusta ja kenties uusia uusia enkkoja hakemassa." jatkaa Janne.