KeUi Jenni Kukkoselle Keravan Nuoret Urheilijat -stipendi

11.12.2015

Keravan Uimareiden Jenni Kukkonen keskellä. Huippuluistelija Valtter Virtanen tulossa ojentamaan stipendiä.

Keravan Uimareiden Jenni Kukkonen vastaanotti Keravan Urheilugaalassa stipendin

Keravan Urheilugaala keräsi perjantaina 11.12. Keravan lukiolle ison joukon urheilijoita, valmentajia ja muita seuratoimijoita. Illan ohjelmaan kuului myös nuorten keravalaisten urheilijoiden palkitseminen.

Keravan Uimareiden Jenni Kukkonen oli yksi palkituista nuorista stipendiaateista. Jennin saavutukset uinnin Nuorten mestaruuskilpailuissa, Suomen mestaruuskilpailuissa ja Grand Prix kansallisissa arvokisoissa ovat tuttuja seuraväellemme.

Nuorille urheilijoille kannustuspuheen piti keravan kirkkain luistelutähti Valtter Virtanen. Hän on muun muassa luistelun Suomen mestari vuosilta 2013 ja 2015 ja kansainvälinen arvokokisaaja. Virtanen myös itse vastaanotti juhlassa kaupungin kultaisen ansiomerkin.

Virtanen valitteli puheen pitämisen vaikeutta, sillä aika on viime päivät kulunut tiukasti treeneissä ja opinnoissa. 28-vuotias luistelija sai tänään viimeistä tenttiä myöten valmiiksi lääketieteen opintonsa - vaikka on samaan aikaan jatkanut täysillä huippu-urheilijan uraansa.

"Älkää luovuttako liian varhain", Virtanen kannusti nuoria. Lukiopaineet, jatko-opiskelupaineet ja muut saattavat tietyssä vaiheessa hämmentää, mutta vaikeudet ovat selätettävissä, kun puskee sitkeästi eteenpäin.

"Valintoja opiskelijaelämän ja urheilun välillä joudun tietysti tekemään, mutta urheilu on antanut minulle niin paljon sellaista, mitä en olisi mitenkään muuten  saanut kokea," Valtter Virtanen summasi.