Lea on uusi toiminnanjohtajamme!

12.5.2024

Lea Koivisto on uusi toiminnanjohtajamme ja hän aloittaa kesäkuun alusta 2024.

Helsinkiläinen Lea on asunut pitkään ulkomailla ja omaa laajan kokemuksen kansainvälisestä yritystoiminnasta. Hänen vahvaa osaamistaan ovat erilaiset kehitysprojektit, johtaminen ja talouden hallinta sekä sponsorointi. Lisäksi hänellä on osaamista valmennuksesta sekä ohjaamisesta. Hän on suorittanut uinnin ohjaajan tutkinnon Englannissa ja Triathlon valmentajan tutkinnon Qatarissa. Lea on harrastanut Nykyaikaista 5-ottelua nuoruudessaan ja Triathlonia yli 10 vuoden ajan ja sen lisäksi on uinut Masters ryhmässä Dubaissa. Uintivalmentajan tehtävien lisäksi Lea on toiminut myös TriClub Dohan kilpailutoiminnan johtajana Qatarissa. Lea toimii Suomessa myös hyväntekeväisyyspyöräilyhanke Team Rynkeby Suomen maajohtajana.

Toiminnanjohtajana Lea tulee olemaan ensisijainen yhteyshenkilö kurssilaisten vanhemmille, uimareille, johtokunnalle sekä seuran muille sidosryhmille. Lean vastuulla on kurssitoiminnan johtaminen, seuran hallintoon ja kehitykseen liittyvät asiat sekä viestintä, markkinointi ja jäsenpalvelut. 

”Olen erittäin erittäin innoissani sukeltamassa Suomalaisen urheilujohtamisen kiehtovaan maailmaan yhdessä Keravan Uimarien Tähtiseuran toimijoiden kanssa. Yhdessä teemme tästä hienosta Tähtiseurasta vieläkin paremman!” toteaa Lea.

Toivotamme koko seuran voimin energisen ja urheilullisen Lean tervetulleeksi seuraamme!