Masters

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Keravan Uimareiden Masters -ryhmään, olitpa entinen kilpauimari tai vasta uintiurasi alussa! 

Masters -ryhmän tavoitteena on aikuisuimareiden uintitekniikan ja fyysisen kunnon parantaminen sekä mukava, liikunnallinen yhdessäolo hyvässä seurassa. Osa ryhmän uimareista myös kilpailee, mutta ennen kaikkea itsensä kanssa!

Ryhmässä harjoitellaan niin, että saman tasoitset uimarit uivat samalla radalla, näin jokaiselle uimarille löytyy varmasti omaa tasoa vastaavaa seuraa. Harjoitukset uidaan ohjattuina. 

Syys- ja kevätkausien alussa uidaan enemmän matkaa ja rakennetaan uintikuntoa. Myöhemmin harjoituksia muokataan uimareiden tavoitteiden mukaan.

Masters ryhmän pääsyvaatimuksena on perusuintilajien hallinta. Riittävä taito saavutetaan esim. käymällä aikuisten tekniikkakurssilla.

Peruskunto nousee harjoittelulla, joten omaa kuntoa ei kannata pelätä.

Harjoituksemme ovat lähtökohtaisesti hallin aukioloaikojen ulkopuolella, tällöin käytössämme on 6 rataa

  • Tiistai klo 20:30 - 21:30 (koko allas)
  • Torstai klo 20:30 - 21:30 (koko allas)
  • Perjantai klo 18:45-20:45 (Radat 3&4) tämä harjoitus uidaan hallin aukiolo aikana ilman valmentajaa. Harjoitusohjelma toimitetaan etukäteen MyClubiin.
  • Sunnuntai klo 18:30 - 19:30 (koko allas)
  • Sunnuntaisin ennen harjoituksia on mahdollisuus osallistua 30 minuutin circuit treeniin liikuntatila Joonassa.

Masters -ryhmän kausimaksu on 220 €, lisäksi tulee vuosittainen seuran jäsenmaksu. Kilpailuja varten tarvitset myös kilpailulisenssin. 

Lisätietoja ryhmästä, ryhmään liittymisestä ja ryhmän toiminnasta Eeva-Liisa Alasjärveltä. Eeva-Liisan tavoittaa joko 040 772 2572 tai osoitteesta masters@keravanuimarit.fi.