Masters

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Keravan Uimareiden Masters -ryhmään, olitpa entinen kilpauimari tai vasta uintiurasi alussa! 

Masters-ryhmän tavoitteena on aikuisuimareiden uintitekniikan ja fyysisen kunnon parantaminen sekä mukava, liikunnallinen yhdessäolo hyvässä seurassa. Osa ryhmän uimareista myös kilpailee, mutta ennen kaikkea itsensä kanssa!

Ryhmä jaetaan ohjaajan toimesta eri radoille ensimmäisten harjoituskertojen aikana siten, että jokaiselle uimarille löytyy varmasti omaa tasoa vastaavaa seuraa. Harjoitukset uidaan ohjattuina ja radoilla kaikki uivat samaa harjoitusohjelmaa.

Syys- ja kevätkausien alussa uidaan enemmän matkaa ja rakennetaan uintikuntoa. Myöhemmin harjoituksia muokataan valmentajan toimesta uimareiden tavoitteiden mukaan.

Masters ryhmän pääsyvaatimuksena on perusuintilajien hallinta. Riittävä taito saavutetaan käymällä Keravan Uimareiden tai jonkun muun uimaseuran järjestämällä aikuisten tekniikkakurssilla.

Peruskunto nousee harjoittelulla, joten omaa kuntoa ei kannata pelätä.

Harjoituksemme ovat lähtökohtaisesti hallin aukioloaikojen ulkopuolella, tällöin käytössämme on 6 rataa

  • Tiistai klo 20:30 - 21:30 (koko allas)
  • Torstai klo 20:30 - 21:30 (koko allas)
  • Perjantai klo 19:00-20.30 (Radat 3&4). Tämä harjoitus uidaan hallin aukiolo aikana ilman valmentajaa. Harjoitusohjelma toimitetaan etukäteen MyClubiin.
  • Sunnuntai klo 19:30 - 20:30 (koko allas)
  • Sunnuntaisin ennen harjoituksia on mahdollisuus osallistua 30 minuutin circuit treeniin liikuntatila Joonassa

Masters -ryhmän kausimaksu on 180 €, lisäksi tulee vuosittainen seuran jäsemaksu. Kilpailuja varten tarvitset myös kilpailulisenssin. 

Lisätietoja ryhmästä, ryhmään liittymisestä ja ryhmän toiminnasta Jukalta - jukka.hamalainen@keravanuimarit.fi