Lasten kurssit

Keravan Uimarit tarjoaa lasten uimakoulutoimintaa arkisin Keravan uimahallissa. Uimakoulut on suunnattu yli viisivuotiaille lapsille. 

Alkeisuimakoulu

Alkeisuimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille lapsille. Kurssilla harjoitellaan veteen totuttautumista, itsenäistä liikkumista vedessä, opetellaan mm. kuplien puhaltamista veteen sekä kastautumista. Alkeisuimakoululaiset saavat uimakoulusta uintitodistuksen.

JATKO 1 uimakoulu

Kurssilla harjoitellaan vatsa- ja selkäuintia sekä muita uimataitoa vahvistavia harjoitteita, kuten sukeltamista, liukumista ja kellumista. Tavoitteena on oppia uimaan 15 metriä vatsallaan ja selällään. Taitotasovaatimuksena on 5 metrin uimataito.

JATKO 2 uimakoulu

Jatko 2 uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida vähintään 15 metriä vatsallaan ja selällään. 

Kurssin tavoitteena on kehittää jo opittuja taitoja ja samalla opetella uusia asioita. Kurssilla harjoitellaan alkeisrintauintia, alkeisselkäuintia ja selkäkroolia sekä vahvistetaan myyräuintia ja tutustutaan krooliuintiin. Kokeilemme syvyyssukellusta, pituussukellusta, erilaisia hyppyjä veteen. Kurssin tavoitteena on oppia uintitekniikoita sekä saavuttaa 25 metrin uimataito. 

Kurssin päättyessä uimakoululaiset saavat uintitodistuksen.

Ilmoittautumiset kursseille