ESITTELYSSÄ seurasihteeri Marjut Hyvönen

22.11.2021

Marjut Hyvönen on iloinen ja toimelias seuramme sihteeri.

Hänellä on vahva kokemus lajin yhdistystoiminnasta mm. Tuusulan Uimaseurasta ja Suomen Uimaliiton liittohallitustyöskentelystä. Päivisin hän työskentelee kansainvälisen panimoyrityksen henkilöstösuunnittelija logistiikkakeskuksessa.

Lapsesta saakka uintia harrastaneena hän rakastaa kaikkea vesiliikuntaa. Talvikaudella harjoittelen seuran Masters -ryhmässä ja kesäisin aika menee luonnossa. Innokkaana lenkkeilijänä ja avovesiuimarina hän on viimeiset vuodet harrastanut Swimrunnia (uintijuoksu), jossa vuoroin juostaan maastossa ja uidaan avovesissä. ”Tässä lajissa arkiset asiat unohtuu ja nauttii kauniista luonnosta hyvässä porukassa.  - Hyvä porukka, tekemisen meininki rennolla otteella on minulle tärkeää, niin omassa kuin seurankin tekemisessä.”

Ohjaaminen on ollut aina lähellä Marjutin sydäntä, niinpä hän on vuosien varrella ohjannut niin nuoria kuin aikuisia. Hän on nytkin seuramme aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, vetäen kursseja myös yrityksille sekä antaa yksityistunteja niin allas- kuin avovesiuintiin.