Haemme aikuistoimintavastaavaa

9.8.2023

Haemme AIKUISTOIMINTAVASTAAVAA 

kehittämään masters sekä aikuiskurssitoimintaamme ja vastaamaan sen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Aikuistoimintavastaavaan tehtäviin kuuluu masters-harjoitusten suunnittelu sekä treenien pitäminen, aikuisten tekniikkakurssien suunnittelu ja toteutus, yksityistunneista vastaaminen sekä aikuisten erityisryhmän ohjaaminen. Tehtäviin voi myös kuulua lasten kurssien ohjaaminen. 

Työn hoitamisessa on hyötyä liikunta-alan koulutuksesta, kokemuksesta uimaopetuksesta sekä asiakaspalvelutaidoista.  

Toivomme aikuistoimintavastaavalta oma-aloitteisuutta, sitoutunutta työskentelyasennetta, positiivisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin ja saattaa niitä päätökseen.  

Aikuistoimintavastaava työskentelee aktiivisessa yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan, ohjaajien, valmentajien ja johtokunnan kanssa.  

Tarjoamme monipuolisen työn liikunnan parissa, joustavan työympäristön, vastuuta ja mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen. Masters-harjoitukset pidetään ti-, to- sekä su-iltaisin, tekniikkakurssi ke-iltaisin ja erityisryhmän harjoitukset su-aamuisin. Työ on osa-aikaista ja sopii mainosti mm. liikunta-alan opiskelijoille, sivu- tai lisätyöksi. Halutessasi voit työskennellä myös omalla toiminimelläsi. Seuralla on käytössä myClub -jäsenpalvelu.  

Työ alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse mahdollisimman pian, viimeistään 31.8.2023 osoitteeseen m.hyvonen@hotmail.com Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Tutustu seuraamme www.keravanuimarit.fi  

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. 

Tiedusteluihin vastaa seuran puheenjohtaja Marjut Hyvönen, +358 40 5530384. 

Hae mukaan!