Uusin jäsenkirje on nyt ilmestynyt

24.6.2024

Hyvät jäsenet,                                                                                                                  

Kevätkausi on saatu upeasti päätökseen ja on aika katsoa innolla kohti tulevaa. Kiitos kaikille päätösjuhlassamme mukana olleille, oli ilo juhlistaa saavutuksiamme yhdessä!

Seuralle on valittu uusi toiminnanjohtaja ja uusi valmentaja. Olemme iloisia voidessamme toivottaa toiminnanjohtajamme Lea Koiviston tervetulleeksi. Hän tulee olemaan tärkeä osa seuramme kehittymistä ja kasvua.

Lisäksi syksystä lähtien kilparyhmän vastuuvalmentajana aloittaa Joona Juuti, entinen kilpauimari. Odotamme innolla myös hänen tuomaansa energiaa ja asiantuntemusta yhä kasvavaan kilpauimareiden ryhmään.

 Tärkeitä päivämääriä ja tulevia tapahtumia:

Syksyn kurssi-ilmoittautumiset: Odotamme vielä tietoa siitä, milloin Keravan uimahalli aukeaa syksyllä, mutta tuleva ratakartta on julkaistu https://www.keravanuimarit.fi/uintivalmennus/ ja ilmoittautumiset syksyn kursseille on nyt auki verkkosivuillamme: https://www.keravanuimarit.fi/kurssit/

Kilparyhmälle sekä uudelle kilpauintikoululle on lisätty harjoitusaikaa ja molempiin ryhmiin mahtuu vielä lisää uimareita! Harrasteryhmiä tiivistetään ja aikuisryhmiltä jäi perjantai ilta pois. Ryhmien kausimaksuja on tarkistettu nousseiden ratamaksujen ja ryhmien kokojen suhteessa tasapuolisemmaksi. Tiedot tullaan päivittämään kesän aikana seuran kotisivuille.

Ystävyyskaupunki uinnit järjestetään yhdessä Keravan kaupungin kanssa maauimalassa lauantaina 3.8. Keravan Uimareiden nuorten uimareiden lisäksi kilpailuihin on kutsuttu lisäksi Keravan kaupungin seitsemän ystävyyskaupunkia joukkueineen: Trollhättan (Ruotsi), Kristiansand (Norja), Hjørring (Tanska), Keila (Viro), Reykjanesbær (Islanti), Aschersleben (Saksa) ja Butša (Ukraina).

Tarvitsemme kipeästi lisää toimitsijoita! Ilmoittaudu mukaan toimitsijaksi tästä linkistähttps://forms.office.com/e/GswFumsUWv.

Ohjaajahaku: Etsimme jatkuvasti uusia ohjaajia mukaan toimintaamme. Tarjoamme koulutuksen, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön. Tämä on erinomainen mahdollisuus opiskelijoille saada arvokasta kokemusta ohjaustyöstä. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias. Lisätietoja https://www.keravanuimarit.fi/uutiset/haemme-ensi-kaudelle-valmentajia-oh/

Vesipallokoulu: Syksyllä aloitamme myös uuden vesipallokoulun, joka on tarkoitettu 2012-2015 syntyneille tytöille ja pojille. Tämä on hieno mahdollisuus kaikille vesipallon ystäville oppia ja kehittyä lajin parissa. Ilmoittautuminen avataan pian ja lisätietoja voit kysyä: vesipallo@keravanuimarit.fi

Kilpauintikoulu: Syksyllä aloitamme myös uuden kilpauintikoulun. Myös kilpauintiryhmiin mahtuu uusia uimareita. Ensimmäinen testitilaisuus pidettiin toukokuun lopussa ja ryhmiä ollaan muodostamassa. Ryhmiin mahtuu vielä uusia uimareita. Lopullinen ryhmän kokoonpano varmistuu syksyllä. Lisätietoja toiminnanjohtaja@keravanuimarit.fi .

Ota seuramme seurantaan sosiaalisessa mediassa Instagram: keravanuimarit ja Facebook Keravan Uimarit ry. 

Mikäli et ole enää jäsen tai et jatka enää mukana Keravan uimareiden toiminnassa, pyydäthän myClub profiilin poistoa joko myClubin kautta tai laittamalla sähköpostia toiminnanjohtaja@keravanuimarit.fi, jotta pystymme poistamaan käyttämättömän myClub-profiilin. 

Keravan Uimarit lomailee 28.6-16.7.2024 Vastaamme viesteihin jälleen loman jälkeen.

Kiitämme kaikkia jäseniämme aktiivisuudesta ja sitoutumisesta seuramme toimintaan. Tehdään yhdessä tulevasta kaudesta unohtumaton!

Ihanaa kesää kaikille, nautitaan raikkaista luonnon vesistä ja nähdään jälleen syksyllä.

Keravan Uimarit ry